Vores bud på de 3 bedste spiritus på marked

Er du ved at blive lidt træt af udvalget i dit barskab og sidder du nu og leder efter lidt inspiration til at købe nogle nye flasker hjem? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på siden har vi nemlig samlet vores bud på de 3 bedste spiritus på markedet, som efter vores mening er nogle du med fordel kan overveje at tilføje til dit barskab.

Macallan

Vi starter selvfølgelig med en af de absolut største og mest anerkendte producenter i verden. Whiskey Macallan er nemlig leveringsdygtig i et virkeligt lækkert udvalg af forskellige whiskys, som alle smager en smule forskelligt. Dette skyldes selvfølgelig i høj grad, at Macalla laver en del forskellige årgange og også i forskellige varianter. Hvis du leder efter en lækker whisky, som du kan tage frem, når du skal imponere folk, så er denne en af de bedste muligheder. Du kan finde Macallan på mange forskellige flasker, men den helt store favorit blandt mange må siges at være 18-års Macallan. Her har vi virkelig at gøre med en tung og blød whisky, som efter vores mening har en meget fyldig og varm smag, som er til at blive helt vild med.

Hennessy

Hennessy er en klassiker, som næsten er nødt til at være på listen. De har udover deres whiskey også en lækker cognac, som du kan finde på mange forskellige flasker. Den mest kendte er nok deres VS, som står for Very Special. Denne er en af de mest solgte cognac i hele verden og er også en af de mest populære blandt mange. Den har en meget fyldig og kraftig smag, som man hurtigt bliver rigtig vild med. Der er dog også en del andre spændende varianter, som også er værd at smage. Hvis det er en lækker cognac, som du leder efter, så vil vi anbefale dig at tage fat i en Hennessy.

Jägermeister

Er du vild med likører, så er Jägermeister nok en du allerede har smagt. Men det er også en du bør have i dit barskab. Det er en forholdsvis mild og blød likør, som mange kan lide at drikke i en Jägerbomb. Men den er også lige til at nyde i sig selv eller med en god øl. Jägermeister er meget kendt og kan derfor nemt findes på barer og i butikkerne. Det er en meget populær likør, som mange også bruger til at blande i cocktails. Hvis du endnu ikke har smagt Jägermeister, så bør du tage en tur ned i din lokale spiritusbutik og finde en flaske.

Relaterede

ajax-loader