Tips til at finde dine nye vinterstøvler

Det danske vinter byder både på kulde, mørke, vand og også mange dage med plus grader. Det giver et omskiftelig vejr, der stiller krav til fodtøjet. Og her er vinterstøvler det klassiske fodtøj, der holder fødderne varme og tørre.

Brug disse tips til at finde dine nye vinterstøvler i den gode kvalitet og design i din smag.

Behovet

De fleste kvinder vælger sko og støvler ud fra design, brand og model. Og støvlerne skal helst tage sig godt ud i din smag og temperament, men skal helst også have gode egenskaber i forhold til miljøet. Her finder du mange lækre brands med kvalitet som Tamaris eller de populære Green Comfort støvler til kvinder.

Dit behov for støvler skal selvfølgelig være første prioritet. En vinterstøvle skal som regel være varm. Men alt efter behov kan du med fordel vægte mellem den meget varme eller knap så varme model. Hvis du skal cykle, gå eller opholder dig meget udendørs, vil godt forede støvler være en prioritet. Men hvis du kun opholder dig udendørs fra bildøren til hjemmet, vil design kunne vægtes højere.

Materiale

Støvlen skal være åndbar, hvor læder og uld er gode materialer. Hvilket også er grunden til, at netop disse materialer bruges til sko.

Ko-skind er det mest brugte, da det er slidstærk og samtidig billigere end lammeskind eller andet. Miljøets påvirkninger med sjap, salt, skidt og andet, er især stor om vinteren. Derfor bør du købe materiale der modstår skidtet bedst.

Lad være med at købe ruskind til vinterbrug, selvom det er et flot materiale. Ruskind er meget sart, og det vil hurtigt blive ødelagt af vand og andet.

Størrelsen

Størrelsen skal være rigtig, så støvlen hverken er for stor eller lille. Hvis støvlen er for lille, vil den ikke kunne give en god isolering der varmer. Helt ligesom hvis støvlen er for stor, er komforten dårlig.

Voksne skal købe støvler med et voksetillæg på 1 cm. som skal måles på den længste af dine fødder, hvis der er forskel på størrelserne. Det giver rum til at bevæge tæerne, huden får luft og du kan bruge et par varme sokker hvis nødvendigt.

Sålen

Sålen skal være i en solid kvalitet, der både står fast på underlaget, men også afskærmer og varmer nedefra. En god sål er med til at give komfort og ordentlig bevægelse i vintervejret.

Latest articles

Tysk mastodont åbner dansk webshop

Det er en af de helt store europæiske aktører, der nu vil sælge dagligvarer til sundhed, wellness, de daglige måltider og babyplejeprodukter...

Det bedste begynder haglgevær til jagt

Det rette våben er jægerens vigtigste redskab. Når det kommer til valg af haglgevær, er der flere ting man bør have styr...

Sådan Går Sandaler og Sport Hånd i Hånd

Der er mange mennesker der har en idé om, at sandaler udelukkende egner sil til afslapning. Det handler nok om, at vi...

3 gode tips til hvad du kan bruge weekenden på

Hvis du har en forlænget weekend i vente og ikke helt ved, hvad du skal give dig til, så får du her...
42,0k Følgere
Følg

Related articles

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

ajax-loader