Tag din hund i sele og drop halsbåndet?

Der er ikke noget så skønt som at have hund. Mennesker og hunde er de bedste venner i verden. For det meste i hvert fald. Der kan være enkelte uenigheder, om retten til sofaen for eksempel, eller om hunden skal spise det, der er serveret i madskålen eller det vi mennesker får til middag. Men det er småting, og de er til at leve med. Hund og menneske er lige gode venner alligevel. Også når de går tur og hunden synes det går lidt for langsomt. Vi klarer det nok alt sammen.

Hvis man har en hund, der er tilbøjelig til at trække i snoren, så kan det være en god ide at skifte halsbåndet ud med en hundesele. En hundesele strammer ikke om halsen på samme måde som et halsbånd, og den giver heller ikke de rygskader på hunden, som et halsbånd kan forårsage, hvis hunden trækker meget. Netop fordi en hundesele sidder om brystet og livet på hunden, giver den ikke det samme tryk i ryg og hals. Det er både smartere og mere sikkert.

Mål din hund efter

Når man skal anskaffe sig en hundesele til sin bedste ven, så skal man være sikker på at den passer. Man skal måle sin hund omkring brystet. Det er der trykket er størst, når den trækker. Når man har målet, så skal man lægge lidt til, så hundeselen ikke sidder for stramt. Der skal helst være lidt luft imellem selen og hundens krop. Når det er klaret, så skal man selvfølgelig finde et sted, hvor man kan købe en hundesele i god kvalitet. Det er vigtigt at den er solid og kan holde til noget.

En webshop med hundeseler

Havecentret plantorama.dk er meget mere end et havecenter. Man kan naturligvis finde alt til haven i denne webshop, men også ting til hjemmet, og ting til sine husdyr. Her fylder hunde selvfølgelig en del. Man kan finde masser af godt og relevant tilbehør til sin hund hos Plantorama. Det gælder også hvis man er på jagt efter en hundesele i god kvalitet.