Skal du have farver og striber på?

Kollektionerne for 2021 er over os. Og der er mange spændende trends at spore. Noget, som går igen i rigtigt mange kollektioner er kjoler og nederdele, der stormer frem og understreger det feminine look. Man kan kun bifalde dette tiltag fra modeskaberne. Farverne har også fået en central plads i de nye designs. Der leges med mønstre og prints i alle nuancer, stort set. Og farver og striber er noget, der især kendetegner en af vores egne, dygtige modeskabere.

Årets kollektion fra Mads Nørgaard er kendetegnet ved netop farverne og striberne, der går igen overalt. Det er friskt og fyldt med glæde. Mads Nørgaard har altid været synonym med striberne og de friske farver. I år er det ikke mindre udtalt. Alt, fra tasker til kjoler og bukser, bærer præg af det stribede, feminine og glade udtryk i 2021 kollektionen fra Mads Nørgaard. Det er smukt at se på. Det er meget feminint og man bliver fyldt med boblende glæde.

Et klassisk dansk brand

Siden 1968 har Mads Nørgaard været en toneangivende og spændende designer, som igennem årene har udbredt sine skønne klædningsstykker over det meste af verden. Og efterspørgslen er stadig stigende for Mads Nørgaard, der tilsyneladende kan blive ved med at stråle. Når man tænker på, hvor længe Mads Nørgaard har været på banen i modebranchen, så er det noget af en bedrift.

De nye kjoler er lette og luftige og meget feminine. De kan mikses på mange måder, med kulørte sneakers og leggings og understreger smukt de feminine former. Og de velkendte bluser med de lige så velkendte striber er stadig med, og vil klæde en hver kvinde. Det samme må man sige om de nærmest ikoniske net og tasker, som igen i år garanteret vil kunne ses i gadebilledet rundt omkring os.

Føl dig glad i striber

Med farverne og striberne fra Mads Nørgaard vil du føle dig båret frem af en venlig, mild brise. Du vil mærke hvor behageligt afslappet, og samtidigt stilfuldt tøjet er at have på. Alt fra Mads Nørgaard er ren forkælelse og helt sikkert et must at have i garderoben.