Skal du have en god, brugt familiebil?

Der findes efterhånden rigtigt mange familiebiler på markedet. Det er populært med en bil, der kan rumme hele familien, samt bagage og indkøb, uden at man sidder klemt. Det kan være at man har brug for at købe stort ind, eller skal køre meget frem og tilbage til sommerhuset, med dyner og tøj og mad til flere dage. Måske en længere rejse. Det er altid rart med god plads i kabinen. Og godt med luft omkring sig.

De, der vælger en VW touran, gør det af netop de ovennævnte grunde. Her er virkelig tale om en familiebil, med al den plads og komfort, man kan ønske sig. Vælger man en touran, får man tysk kvalitet for alle pengene. En touran er solid slider, der gør hvad den får besked på og mere til. Trækket på alle fire hjul giver en stabilitet i kørslen, som du straks mærker bag rattet. Vi snakker solidt vejgreb og velkonsolideret trækkraft.

Du føler virkelig du styrer

Det elektromekaniske styreudstyr i en touran giver en lethed og en manøvredygtighed, som gør at du slet ikke mærker at du kører en stor bil. En touran er smidig som få, og du vil mærke det, når du betjener den. Den er bygget til at adlyde og hjælpe dig sikkert frem i trafikken, både i byen og på landet.

Sæt hele familien og hele oppakningen ind i din touran og kør ud i det blå. Den høje komfort og gode plads gør det til en leg at køre langt. Der er god plads til alle og luft i kabinen, så alle har det godt. En touran er en rigtig god familiebil. En stabil transportør af dig og familien.

Pæn benzinøkonomi.

VW touran er, trods sin store motorkraft og trækket på alle fire hjul, ikke en vanvittig benzinsluger. Økonomien i en touran er faktisk meget rimelig i forhold til de kvaliteter den trækker. Det er rart at tænke på, når der skal lægges budget. Forbruget er rimeligt, både til gavn for pengepungen og for vores klima. Kør tryg og glad ud i landet med din touran.

Latest articles

Sådan Går Sandaler og Sport Hånd i Hånd

Der er mange mennesker der har en idé om, at sandaler udelukkende egner sil til afslapning. Det handler nok om, at vi...

3 gode tips til hvad du kan bruge weekenden på

Hvis du har en forlænget weekend i vente og ikke helt ved, hvad du skal give dig til, så får du her...

Hop på cyklen og oplev Danmarks natur til sommer

Der er rigtigt mange fordel ved at vælge cyklen frem for andre transportmidler. Udover at cyklen er et fremragende transportmiddel, som er...

3 elementer du skal være opmærksom på, når du vælger en blender

Før i tiden var en blender ikke noget, der stod i alle køkkener. Generelt er køkkenmaskiner hjælpemidler, der er dukket op gennem...
42,0k Følgere
Følg

Related articles

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

ajax-loader