Plus size tøj: Must-haves i garderoben

Det er ikke altid let at finde det helt rigtige tøj, når man er plus size. Men der er heldigvis mange mærker, der laver lækkert tøj i store størrelser.

Bukser

Vi starter med det, som mange kvinder vil mene er det vigtigste: Bukser. For bukser er hvad man bruger mest og derfor mener vi også at bukser er absolutte must haves i enhver garderobe. Det gode med bukser er, at man har et utal af muligheder, hvad angår pasform, materiale, farve og form. Dertil så kan de passe til mange forskellige lejligheder, faktisk alle! – Selvom du skal til bryllup og normalt vil vælge en kjole, så kan man sagtens have et par virkelige pæne lange sorte office-agtige zizzi bukser på, som du så har en silke trøje til, med et par pæne stiletter eller sandaler (hvis det er et sommerbryllup). Dette er bare ét eksempel, men der findes tonsvis af eksempler på lejligheder, hvor bukser passer perfekt.

Kjoler

Kjoler er også must-haves i enhver garderobe. Der findes et utal af forskellige kjoler, og de kan også bruges til mange forskellige lejligheder. Det kan enten være en kort og let sommerkjole, som man bruger til lidt mere afslappede lejligheder, eller det kan være en lang og sart kjole til et bryllup. Vi har fundet et par eksempler på kjoler til forskellige lejligheder her:

  • Kort sommerkjole: Dette eksempel er en kort kjole, som er i et let og blomstret materiale. Denne kjole egner sig godt til hverdag og mere afslappede lejligheder.
  • Lang og sart kjole: Her har vi et eksempel på en lang kjole, som er i et sart materiale og et sart mønster. Denne kjole egner sig godt til bryllup og andre lidt mere formelle lejligheder.

T-shirts

Ja, vi kan ikke nævne must-haves uden at nævne t-shirts. Det er dog også en vigtig ting at have i sin garderobe. Der findes et utal af t-shirts i alle mulige mønstre, materialer og farver. Og så kan man altså også bruge dem til alle lejligheder, om det så er i hverdagen eller til et bryllup. Altså kan man ikke komme udenom, at det er et must-have.

Konklusion

Som du kan se, så er der mange ting, som man altså bare ikke kan komme udenom i sin garderobe. Det er de ting, som man bruger mest af, og så er de også de ting, som man oftest har mest af. Det gode er, at man kan bruge alle kombinationer af disse ting, og så har man noget flot og smart tøj til hver lejlighed.