Hvordan du finder din tøj stil?

Hvis du trænger til fornyelse i garderoben, gælder det selvfølgelig om at finde noget i din stil, så du er komfortabel i tøjet.

Hvordan du finder din tøj stil? Det kan du finde et par tips til her.

Stilfuld

Trenden skifter hele tiden. Og med tiden, bliver vi alle mere komfortable med vores stil frem for at satse på nyt hele tiden.

En overgangsjakke herre kan være mange styles, hvor det gælder om, at finde stilen der også passer til vinter og sommer. Helt ligesom dame vinterjakken skal passe med, hvad du kan lide at have på og føler dig komfortabel i.

Børn begynder at få smag for at finde deres stil fra skolealderen. Her finder du heldigvis forskellige styles i de velkendte kvalitets brand. Ecco støvler børn kan være både praktiske til god komfort, holde fødderne varme og samtidig kommer de i mange forskellige styles som børn elsker.

For at få den gode stil, skal du føle dig komfortabel.

Skal passe til figuren

Stilen er vigtig, men det skal også passe med din figur. Vi er alle forskellige, og skal derfor klæde os efter kropstypen. Ikke alt tøj passer til os alle, og nogen kan bære noget, som andre ikke kan ud fra figuren.

Er du stor, vil for småt tøj være forkert. Men for stort tøj vil også være forkert, da det vil få dig til at se endnu større ud.

Find tøjet

Når du skal finde tøjet, skal du overveje hvilke farver der passer til din teint, hår og øjne.

Farver kan ændre dit visuelle ydre både til det værre og bedre. Farver vil få dig til at se mindre eller større ud.

Sort skjuler, hvor lys fremhæver. Her kan den lyse trøje kombineret med de mørke bukser, måske få dig til at se større ud foroven. Hvor de lyse bukser kan trække fokus nedad og fremhæve benene.

De rigtige farver kombineret med accessories påvirker også din stil. Less is more er en god regel, for diskrete ting træder ikke frem, men lægger til stilen. Hvor de store smykker tager fokus fra kroppen, hvilket de kæmpe runde øreringe er et godt eksempel på.

Latest articles

Find suveræn dansk æblevin online

Der er noget berusende ved, at de danske æbletræer blomstrer i det sene forår, når det hele eksploderer i haven. Og duften...

Gå med livrem og seler på jobbet

Det er rart at have et arbejde. Man føler at man bidrager til at hjulene kører rundt, både i virksomheden og i...

Find festlige moscato vine hos stor dansk vinhandler

Der er så mange forskellige slags vin at vælge imellem. Rød- og hvidvinene er forskellige alt efter hvilken druesort de er fremstillet...

Tysk mastodont åbner dansk webshop

Det er en af de helt store europæiske aktører, der nu vil sælge dagligvarer til sundhed, wellness, de daglige måltider og babyplejeprodukter...
42,0k Følgere
Følg

Related articles

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

ajax-loader