Hvilken Bluetooth højtaler skal man vælge?

Hvis du elsker musik, så har du nok stået overfor valget mellem almindelige højtalere eller de praktiske Bluetooth højtalere, som ofte er billigere.

Den almindelige hifi højtaler kan give den perfekte lyd, men koster samtidig ofte også en formue. Her vil de billige trådløse højtalere ikke give den samme kvalitet i lyd. Dog kan en bluetooth højtaler være et godt kompromis i forhold til fordelene.

Hvorfor og hvilken Bluetooth højtaler skal man vælge?

Hvilke bluetooth højtalere er bedst?

Du betaler som regel mere for kvalitet. Men du kan godt finde fin kvalitet med de billigere modeller, hvor ydelsen dog er lidt dårligere.

Fra forskellige testsider er disse modeller kåret som de bedste: Sonos Move, JBL Charge 4, JBL Flip 5, UE Boom 3, Bose Home Portable Speaker, UE Hyperboom, UE Wonderboom 2, Anker Soundcore Flare, Bang & Olufsen Beosound A1 og Urbanista Brisbane.

Hvorfor vælge en trådløs højtaler?

Ulempen er selvfølgelig lyden i forhold til almindelige højtalere i hifi kvalitet. Her vil de fleste billige bluetooth højtalere ikke kunne være med. Men hvis du ikke er hifi entusiast, får du nogle klare fordele med den trådløse højtaler.

Det at højtalere er trådløs, er en kæmpe fordel. Du kan tage den med overalt. Ulempen ved trådløs er selvfølgelig, at den skal lades op ? og det kan være nemt at glemme.

Det er nemt at parre højtaleren og f.eks. din telefon. Det tager ikke mere end 15-30 sekunder alt i alt.

Bluetooth giver mulighed for at tilslutte højtaler til telefonen, computeren, IPaden, fjernsynet og alt andet med bluetooth tilkobling.

Det er selvfølgelig afhængig af modellen, men de mange bluetooth højtalere fylder ikke ret meget. Så du får en ekstra dimension med mobiliteten. Perfekt til at tage med på stranden, haven eller andet sted hvor du ønsker musik eller måske høre podcast på en bedre lyd end telefonen.

Hvordan vælger du den bedste?

Budgettet er selvfølgelig første kriterie. Men når du skal finde en højtaler, så kig først og fremmest på lydkvaliteten og batteritiden.

Der er ingen grund til en højtaler, som måske giver dårligere lyd end din tablet eller telefon. Helt ligesom batteritiden er vigtigt, og her kan alt for mange funktioner måske dræne batteriet for tidligt.