Find suveræn dansk æblevin online

Der er noget berusende ved, at de danske æbletræer blomstrer i det sene forår, når det hele eksploderer i haven. Og duften er noget af det mest løfterige at indsnuse. Man fyldes af forventning om den kommende sommer og det dejlige, man skal lave. Og følger man med, så vil man se disse blomster udvikle frugten efter at have kastet kronbladene. I løbet af sommeren bliver de tydeligere og tydeligere til æbler, og når efteråret kommer er tiden inde til høst.

Disse æbler kan bruges til mangt og meget. Også til vin. Der fremstilles fremragende dansk æblevin i cold hand winery. Ingrid Marie, Filippa, Elstar og flere andre æblesorter forvandles hos cold hand winery til den skønneste dessertvin, som kan nydes med stor fryd for næsen og ganen. Der er ikke tale om cider eller apfelwein, men en helt selvstændig vintype, som er udviklet hos cold hand winery. Det er spændende og meget inspirerende at følge dette danske vinhus.

Kærlighed til æbler

Jens Skovgaard havde en stor kærlighed til de sure danske æbler og en drøm om at lave god vin af dem, tilbage i 2010. Siden er det gået slag i slag for hans cold hand winery, der har vundet priser for deres fantastiske vine. Der er også kommet andet end æblevin ud af eventyret. Kirsebær, rabarber og ribs har også lagt smag til disse udsøgte danske vine.

Jens har allieret sig med frugtavleren Flemming i cold hand winery, hvor der eksperimenteres med isvine, hvilket giver de kolde hænder, som har lagt navn til vineriet. Her er tale om folk, med stor passion, der virkelig eksperimenterer og udforsker nye metoder til at lave vine af danske bær og frugter. Det er en proces, der stadig er i sin vorden, og som hele tiden udvikler sig.

Find dem online hos vinhandleren

Der kommer hele tiden nye, spændende vine fra cold hand winery. Hvis du vil smage dem, så gå ind hos supervin.dk og find de mange skønne varianter. Der er garanti for prisbelønnet kvalitet fra de dedikerede folk bag cold hand winery. Det er afgjort værd at udforske.