Derfor skal du bestille energimærke til andelsbolig

Der er mange gode grunde til at bestille et energimærke til din andelsbolig. Det er et lovkrav, hvis du skal sælge eller udleje din bolig. Men du kan også med fordel bestille et energimærke for selv at spare penge. Læs mere her!

Ved du egentlig, hvor godt isoleret din andelsbolig er? Har du overblik over, hvor mange penge det koster dig at varme den op? Det er nogle af de ting, du kan få klarhed over ved at bestille et energimærke til andelsbolig.

Energimærke til andelsbolig kan også hjælpe dig med at finde ud af, hvad du kan gøre for at gøre din bolig endnu billigere og mere attraktiv. Det er gavnligt, både hvis du selv skal bo i boligen, eller hvis du skal sælge eller udleje den til nogle andre.

Hvad er energimærke til andelsbolig?

Du kan se energimærket til din andelsbolig som en slags varedeklaration. Det skal forstås sådan, at det giver både dig og potentielle købere eller udlejere et overblik over boligens energimæssige status. Det drejer sig om, hvordan din andelsbolig er isoleret, og hvad det koster at holde den opvarmet.

Med andre ord kan man også sige, at energimærket betegner, hvor energiøkonomisk eller energieffektiv boligen er. Det er lovpligtigt at bestille energimærke til andelsbolig, hvis du skal sælge eller udleje den. Men du kan også selv drage stor fordel af det rent økonomisk.

Fordele ved at bestille energimærke til andelsbolig

Når du bestiller et energimærke til andelsbolig, vil du modtage en energimærkningsrapport. Denne rapport giver dig et tydeligt indblik i, hvilke forbedringer du kan foretage på boligen, så den bliver mere energieffektiv. Du kan foretage de løsninger, der skal til for, at andelsboligens energiforbrug bliver minimeret, og varmeregningen bliver lavere.

Det er jo skønt for dig, som bor i boligen. Og hvis du tænker på at sælge, kan du vinde mange penge på denne måde. Det forholder sig nemlig sådan, at den gennemsnitlige salgspris stiger med omkring 500 kroner per kvadratmeter, for hvert bogstav energimærket forbedres. Dermed er det en stor økonomisk gevinst at bestille et energimærke til din andelsbolig.

Latest articles

Tysk mastodont åbner dansk webshop

Det er en af de helt store europæiske aktører, der nu vil sælge dagligvarer til sundhed, wellness, de daglige måltider og babyplejeprodukter...

Det bedste begynder haglgevær til jagt

Det rette våben er jægerens vigtigste redskab. Når det kommer til valg af haglgevær, er der flere ting man bør have styr...

Sådan Går Sandaler og Sport Hånd i Hånd

Der er mange mennesker der har en idé om, at sandaler udelukkende egner sil til afslapning. Det handler nok om, at vi...

3 gode tips til hvad du kan bruge weekenden på

Hvis du har en forlænget weekend i vente og ikke helt ved, hvad du skal give dig til, så får du her...
42,0k Følgere
Følg

Related articles

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

ajax-loader