Den bedste gave til børn

Børnefødselsdage er noget af det mest magiske og til tider noget af det mest forfærdelige man kan deltage i. Men ikke desto mindre er det fantastisk at se alle børnene omkring en vokse sig store år efter år. Men denne hurtige vækst fører dog også nogle ulemper med sig. De vokser sig nemlig utroligt hurtigt ud af sit tøj og væk fra ens tidligere yndlingslegetøj. Det kan derfor virke som spild med gaver til disse børnefødselsdage, da disse gaver oftest bliver gemt væk og aldrig nogensinde brugt igen efter nogle måneder og måske et helt år. Denne guide giver dig 5 gode gaveideer som barnet ikke lige umiddelbart bliver for gammel til at lege med.

De 5 muligheder er

  • Ure
  • Dominobrikker
  • Spillekonsol
  • Oplevelser

Ure

Der går utrolig lang tid før et barn vokser sig ud af et ur især, hvis dette pågældende ur er meget neutralt og stilrent og derved ikke er præget af superhelte, ponyer eller er helt lyserødt. Igennem et armbåndsur børn kan dine børn ligeledes hurtigt og lærerigt både lære at kende klokken og ikke desto mindre det at passe på en ting som der kun er deres. Dette er to meget værdifulde læringer som alle børn bør lærer så tidligt som muligt.

Dominobrikker

Dominobrikker er en sjov størrelse, da dette faktisk er noget, der er sjovt i alle aldre og ikke kun for børn. Jeg kan huske, at størstedelen af min barndom gik på at bygge store, sjove og mærkelige dominobaner og efterligne alle de ?seje? videoer, der måtte have ligget på nettet dengang. Ligeledes er dominobrikker eller domino ideen blot blevet større siden da og den dag i dag er der gået sport i at bygge fede domino baner.

Spillekonsol

En spillekonsol er helt igennem genial gaveide, dog også en dyr gaveide, hvorfor man med fordel kan gå flere sammen for at købe denne som gave. En spillekonsol er en god gave, da denne sjældent bliver skiftet ud. Der kommer ofte nye udgaver af samme spil en gang om året, hvorfor spil er en svær gave at give, da denne har en udløbsdato.

Oplevelser

Udover ovenstående kan man med fordel give ens barn eller børn en tur i for eksempelvis Legoland, Djurs Sommerland eller Tivoli. Disse oplevelser er nogle af de minder, der står klarest i min erindring netop fordi, det er steder man virkelig gerne vil hen til og opleve og prøve alt, hvad der kan prøves.