5 Populære Bilmodeller Fra Ford

Ford er et folkekært bilmærke blandt mange danskere og de har efterhånden lanceret mange bilmodeller som er blevet en succes på det danske marked. Vi har i denne artikel samlet vores bud på de mest populære modeller fra den amerikanske bilfabrikant.

Ford Focus
Vi starter listen ud med en af de mest populære modeller. Ford Focus er grundet dens størrelse, blevet en favorit i klassen af bybiler. Samtidig har Ford formået hele tiden at udvikle og opdatere modellen med sidst nye teknologi og udstyr, dette betyder at man får en rigtig god bil til en meget fair pris.

Ford Kuga
En af Fords nyere modeller er den rummelige Ford Kuga. Ford Kuga er en model i SUV klassen.

Den nye Ford Kuga laves i hybridversioner som både sikre et lavere CO2-udslip, men samtidig også giver en hurtigere og mere dynamisk acceleration. Ford Kuga har et sporty design og en kraftfuld motor som sikre både køreglæde og komfort.

Ford Fiesta

En anden bybil og ikonisk model fra Ford, er deres populære Ford Fiesta. Ford Fiestaen tilbyder en enorm komfort trods dens lille format. Samtidig er det en kvik bybil, med god acceleration og sidst nye udstyr og teknologi. Ford Fiestaen er perfekt til førstegangskøbere, eller til familien der har brug for en ekstra bil i dagligdagen. 

Ford Mondeo
Ford Mondeo er blevet en favorit blandt børnefamilierne, grundet det praktiske og rummelige format af denne stationcar. Ford Mondeo har fået en rigtig god position på det danske marked, da stationcar typen er attraktiv og markedet stort. Samtidig får man rigtig meget værdi for pengene ved køb af en Ford Mondeo, sammenlignet med de konkurrerende modeller fra blandt andet VW og Audi.

Ford Mustang

Ford Mustang er en af de ældste Ford modeller og blev lanceret på markedet tilbage i 1965, hvor den kom til verden på rekordtid og med et meget stramt budget. Forhandlerne solgte 22.000 biler den første dag og derved indtog den sporty Ford Mustang bilmarkedet med storm. Sidenhen er bilmodellens popularitet kun vokset og det er blevet en af de mest ikoniske Ford modeller på markedet. Dette betyder også at de ældre modeller er blevet ”samleobjekter” og de første Ford Mustang årgange kan nu indskrives som veteranbiler. 

Latest articles

Sådan Går Sandaler og Sport Hånd i Hånd

Der er mange mennesker der har en idé om, at sandaler udelukkende egner sil til afslapning. Det handler nok om, at vi...

3 gode tips til hvad du kan bruge weekenden på

Hvis du har en forlænget weekend i vente og ikke helt ved, hvad du skal give dig til, så får du her...

Hop på cyklen og oplev Danmarks natur til sommer

Der er rigtigt mange fordel ved at vælge cyklen frem for andre transportmidler. Udover at cyklen er et fremragende transportmiddel, som er...

3 elementer du skal være opmærksom på, når du vælger en blender

Før i tiden var en blender ikke noget, der stod i alle køkkener. Generelt er køkkenmaskiner hjælpemidler, der er dukket op gennem...
42,0k Følgere
Følg

Related articles

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

ajax-loader