3 gode tips til hvad du kan bruge weekenden på

Hvis du har en forlænget weekend i vente og ikke helt ved, hvad du skal give dig til, så får du her nogle gode forslag. Måske er det lang tid siden, at du har gjort noget godt for dig selv eller din partner. Måske er du vant til at spille golf, men gerne vil prøve at udforske nogle nye baner? Der findes et sted i Himmerland, som kan give både dig en golf oplevelse og samtidig kombinere det med en miniferie. Læs mere her.

I Himmerland ligger Himmerland Golf & Spa Resort, som er de perfekte rammer for en lille getaway. Her er der nemlig rig mulighed for at du kan prøve kræfter af på de spændende golfbaner alt imens din partner måske nyder en tur i spa.

Dette resort tilbyder nemlig fantastiske golfmuligheder, hvor du kan kombinere det med et skønt ophold på hotellet. Du kan blandt andet vælge et golfophold, hvor i både overnatter og får adgang til at spille golf. Her kan I blandt andet vælge et luksusophold, hvis I trænger til forkælelse.

Opdag en verden af golfudstyr på golfshoppen

Udover et stort antal muligheder for aktiviteter i kan lave på resortet, så findes der også en golfshop. Golfshoppen kan besøges i åbningstiderne, men hvis du ikke kan vente, kan du med fordel handle på webshoppen. Her kan du blandt andet finde varer fra mærket daily sports.

Daily sports tilbyder tøj kvinder, so gerne vil være sikker på at have smart kvalitets tøj når de skal spille golf for eksempel. Inden for mærket daily sports, kan man bade finde bælter, nederdele og bukser. Derudover kan man også finde både trøjer og forskellige polo’er fra daily sports. Hvis du har brug for hjælp og rådgivning kan du tage kontakt til en af de dygtige medarbejdere som står klar til at betjene dig.

Der er rigtigt meget at se og lave i Himmerland, også naturen omkring Himmerland Golf & Spa Resort er fantastisk. Et ophold her, vil give dig minder som du sent glemmer. Læs meget mere om de mange muligheder på himmerland.eu, hvor du også kan finde golfshoppen og meget mere.

Latest articles

Find festlige moscato vine hos stor dansk vinhandler

Der er så mange forskellige slags vin at vælge imellem. Rød- og hvidvinene er forskellige alt efter hvilken druesort de er fremstillet...

Tysk mastodont åbner dansk webshop

Det er en af de helt store europæiske aktører, der nu vil sælge dagligvarer til sundhed, wellness, de daglige måltider og babyplejeprodukter...

Det bedste begynder haglgevær til jagt

Det rette våben er jægerens vigtigste redskab. Når det kommer til valg af haglgevær, er der flere ting man bør have styr...

Sådan Går Sandaler og Sport Hånd i Hånd

Der er mange mennesker der har en idé om, at sandaler udelukkende egner sil til afslapning. Det handler nok om, at vi...
42,0k Følgere
Følg

Related articles

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

ajax-loader